+46709 90 80 70 bokning@koppars.se

Koppars fick i uppdrag av det globala företaget Nefab att leverera en heldag med temat ”Hälsingland”. Då företaget har kontor och fabriker i över 30 länder med ca 2400 anställda var det en härlig blandning på besökarna vilket gjorde det extra roligt och utmanande.

Eventet var på den klassiska Vasaloppsdagen så vi beslutade att genomföra ett minilopp med 1% av de riktiga 90 kilometrarna och spår drogs upp längs Ljusnans strand precis nedanför gården. Skidutrustning hyrde vi av Harsa och nummerlappar fick vi av den mycket serviceinriktade personalen i Berga by, Sälen. Då flertalet aldrig åkt någon form av skidor hade vi gårdens stakmaskin placerad framför en skärm där vi kunde följa både Vasalopp och fem-milen samtidigt som grunderna med stakningen finslipades.

Innan loppet genomfördes en tur med häst och släde mellan gårdarna i Säljesta och för detta genomförande stod Jan Fack och företaget Sköllingas hästturer i Järvsö. Snöskotrar kördes på älven och dessa levererades och instruerades skickligt av Anders Boivie på Imraw så inga incidenter skedde trots mycket roliga maskiner. All mat levererades av Monica från Jarsemål och fältarbetet stod vännen Torbjörn Josefsson för.

”Tack alla deltagare samt leverantörer som möjliggör att vi i lilla Järvsö kan leverera härliga upplevelser till denna dags 22 deltagare från – Mexico, USA, Polen, Slovakien, Tjeckoslovakien, Indien, England, Portugal, Rumänien, Estland, Norge och Kina.”

//Anders Runhem, Koppars

#järvsölevererar #nefab #harsa #imraw #koppars #jarsemål #vasalopp #konferens #järvsö