+46709 90 80 70 bokning@koppars.se

Effektiva möten

Under dagens olika etapper tar ni er gruppvis fram i Järvsö längs Ljusnans stränder och blånande berg till fots. Vid dagens målgång har ni dessutom som en bonus diskuterat och dokumenterat företagets viktigaste punkter och kan med gott samvete kliva ner i ett rykande varmt vildmarksbad och sedan svalka er i Ljusnans klara vatten.

Koppars Walk & Talk är ett komplement till gårdens etablerade konferensverksamhet och riktar sig mot de grupper som vill konferera utomhus samtidigt som en fysisk aktivitet genomförs. Det finns fyra olika prommenader så att alla grupper kan hitta en distans som passar deltagarna.

Före

1. Boka:

Välj önskade paket nedan så återkommer vi inom kort med bokningsbesked.

2. Förbereda mötet:

Någon dag innan mötet genomför vi en avstämning för att bestämma vilka ämnen som ska diskuteras under mötet. Dessa frågor matas in i den kart-app som vi använder och dyker sedan automatiskt upp när man anländer till dessa koordinater.

Under

3. Genomförande av mötet:

På Koppars finns en gammal butiksbyggnad där vi träffas och går igenom dagens agenda. Ni delas in i grupper (2-10st) och där varje grupp får en i-pad som ger tillgång till GPS-positionerad karta, uppgifter samt gruppens svar.

Efter

Vi skickar en dokumentation av alla svar som inkommit under dagen.

5km: En sväng förbi forsen

En fin promenad som tar en timme ungefär och ni passerar Edängeforsens kraftverk och en stor del sträckan går längs Ljusnans strand.

7,5km: Lermyrsberget och tillbaka

Från Koppars på grusvägar för att sedan vingla ut på vacker stig upp på Lermyrsberget. Där stannar ni på en fin plats och vi har ordnat en enkel eldstad som kan användas.

10km: Förbi Jarseost

En härlig promenad som sträcker sig över stora delar av Säljesta och även förbi Jarseost där ni kan stanna till och handla i kiosken.

17km: Till Järvsöklack och tillbaka

Nu snackar vi en ordentlig vandring som leder er ända upp till Jarvsöklacken och dess magiska utsikt. Här passerar ni Lermyrsberget och en vacker utsiktsplats där vi rekommenderar ett extra stopp.

Välj önskad vandring:

Tillval:

Konferenspaket:

1 + 4 =

 Prislista:

 – Vandring*: 300kr/person inklusvive fikapaket.

 Optioner:

 – Lunch: 190kr/person

 – Middag: 350kr/person

 – Bad & bastu: 450/person

 *Startkostnaden inkluderar inmatning av  frågor för respektive kartposition samt tillgång till iPads till grupperna.

 – Guide: 1500kr

MER ATT GÖRA, besök JÄRVSÖ.se